Gepost op

3 weken, 3 bestellingen!

We zijn ondertussen drie weken en drie bestellingen verder. Het was onwijs leuk om mijn creatieve inspiratie hierop los te laten en ik ben dan ook tevreden met het resultaat!

Vandaag wil ik wat meer vertellen over wat ik kan doe en aanbied.

Allereerst kun je alles wat ik online plaats bestellen. Wil je een andere kleur? Een andere soort of maat? Alles is bespreekbaar en wordt volgens jouw wensen gemaakt!

Daarnaast bied ik verschillende pakketten aan, elk pakket heeft keuze uit verschillende opties en afhankelijk van het pakket kun je meer of minder opties kiezen.

Wanneer je kiest voor een pakket komen jullie gezellig bij me langs. Samen gaan we dan opzoek naar jullie stijl. Welke thema kleuren spreken jullie aan? Welke stijl past bij jullie? En welke decoratie spreekt jullie aan?

Samen maken we een zogenaamd pinterest bord met daarop allerlei idee├źn die jullie graag terug zien op jullie bruiloft. Hebben we alles duidelijk dan gaan we aan de slag. Tussendoor zal ik jullie op de hoogte houden van alle vorderingen en veranderingen.

Ook kun je me inhuren voor de aankleding van jullie locatie. In de week voor de bruiloft kleed ik eventueel samen jullie locatie aan met alle zelfgemaakte decoratie.

Ben je nieuwsgierig of er een pakket is dat bij jullie past? Neem dan contact met me op!Smid23854d238

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *